• Westersingel 1063015 LD Rotterdam
  • Telefoon010 - 436 66 41
  • OpeningstijdenMa, Di, Do en Vr: 08:00 - 16:15

De praktijk is gesloten op vrijdag 12 februari 2021. Op maandag 15 februari 2021 zijn wij weer telefonisch bereikbaar vanaf 8.00 uur. Voor ernstige spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag raden wij u aan contact op te nemen met Tandartsenpost010 in het Erasmus MC, bereikbaar via telefoonnummer: 010 – 455 21 55.

————————————————————————————————————————————————-

Wij zijn weer open voor reguliere tandheelkundige zorg. Het beleid dat wij volgen is dat wij alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan wij met vrij grote zekerheid weten dat zij gezond zijn. Als u daarom op een van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

– Heeft u nu corona?
– Bent u genezen van corona korter dan 4 weken geleden?
– Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
– Heeft u huisgenoten/gezinsleden die in de afgelopen 4 weken corona hebben gehad?
– Voelt u zich ziek of heeft u een of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
– Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
– Bent u in thuisisolatie?
– Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk de hand niet schudden en kunnen wij vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. Wij verzoeken u daarna uw mond en gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen wij met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Voor sommige behandelingen zullen wij u vragen 1 minuut te spoelen met een desinfecterend mondspoelmiddel.

Nog wat extra aanwijzingen:
– Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
– Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
– Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!